Heeft u pijn of ervaart u klachten die ‘gewoon’ geworden zijn? Hebben uw klachten een ‘onbekende oorzaak’? Heeft u klachten overgehouden aan een ongeluk of blessure? Bent u onder behandeling, maar is er nauwelijks sprake van verbetering? Body Stress Release zou uitkomst kunnen bieden.

Over ons

Kinderen en jongeren:

Body stress bij kinderen kan zich uiten in slecht slapen, een gebrek aan concentratie op school, darmproblemen, bedplassen, onrustig gedrag of boze buien. Nekpijn, hoofdpijn en rugklachten kunnen ontstaan door een verkeerde houding door te lang en verkeerd voor de computer of tv zitten en/of door veelvuldig gebruik van smartphone of tablet. Ook door sportblessures kan het lichaam body stress opbouwen. In de pubertijd vinden veel veranderingen plaats zowel lichamelijk als emotioneel.

Voor ouderen:

Ouderdom komt met gebreken? Veel ouderen laten het feit dat ze minder makkelijk kunnen bewegen of dat ze meer klachten ervaren, gelaten over zich heen komen. Maar dit is echt niet nodig! Met Body Stress Release kunnen klachten verminderen.

Voor sporters:

BSR kan het lichaam helpen bij het herstel van blessures en letsels. Daarnaast zorgt het vrijmaken van de vastgezette spanning ervoor dat de flexibiliteit, coördinatie en de balans in het lichaam toenemen waardoor sportprestaties verbeteren.

In acute situaties:

Zoals bijvoorbeeld een valpartij, een (auto)ongeluk of andere heftige gebeurtenis. Als na onderzoek blijkt dat er niets gebroken of anderszins beschadigd is, kan een release helpen om het lichaam vrij te maken van de spierspanning die is ontstaan door het ongeluk.