Marian van Meel & Roy van de Wijngaard

Marian van Meel

Enthousiast geworden door de praktijkverhalen van mijn man Roy besloot ik de Body Stress Release opleiding in 2011 te volgen. Net als Roy was het nu mijn beurt om vijf maanden naar Zuid Afrika te gaan voor een intensieve maar onvergetelijke ervaring.

Body Stress Release sprak mij vooral aan vanwege de eenvoudige en logische verklaring voor veel klachten waar mensen mee tobben en waar maar geen oorzaak voor gevonden kon worden. In ons gezin hebben we het zelf meegemaakt met de rugproblemen van Roy. Ook bij mij zijn lichamelijke klachten verdwenen waar ik al jaren mee rond liep en dacht ermee te moeten leren leven. Mijn twee studerende zoons hebben ook baat bij Body Stress Release en komen regelmatig naar huis voor een behandeling. De jeugd van tegenwoordig krijgt ook te maken met overbelasting door spanning. Er worden hoge eisen gesteld aan jonge mensen, denk bijvoorbeeld aan school, de puberteit, sport prestaties en het vinden van een baan.

Met behulp van Body Stress Release kan ik voorkomen dat die spanning opgebouwd en opgeslagen wordt, met alle gevolgen van dien.

Ik ben eind september 2011 afgestudeerd en vanaf oktober 2011 samen met Roy werkzaam in onze praktijk. Ik voel mij bevoorrecht dat ik mensen op weg kan helpen naar een beter functionerend lichaam, waardoor hun kwaliteit van leven kan verbeteren. Body Stress Release heeft mij ontzettend veel gebracht en ik gun u ook deze ervaring.

Vanwege mijn interesse in andere gezondheidstechnieken heb ik sindsdien meerdere opleidingen en cursussen gevolgd. Ik ben inmiddels ook voeding- en suppletieadviseur, en heb de opleidingen voor ooracupunctuur, E.E.N. therapie en Iriscopie gevolgd.

Roy van de Wijngaard

Ik had al sinds mijn jeugd rugklachten, die in de loop der jaren verergerden. Op een gegeven moment kon ik geen tien minuten achter elkaar zitten, staan of lopen. Slapen ging niet meer en mijn sociale leven stond op een laag pitje. Na twee rugoperaties werd het neergaande proces gestopt, maar beter werd het niet. Zware pijnstillers en slaappillen werden een onderdeel van mijn bestaan.

Ik kreeg te horen dat ik maar moest leren omgaan met de pijn. Totdat ik 2006 in aanraking kwam met Body Stress Release. Voor het eerst reageerde mijn lichaam weer en voelde ik dat er veranderingen plaats vonden.

Inmiddels ben ik alweer lang van de pijnstillers af en kan mijn rug weer goed belasten.

Intussen wees ik ook vrienden en bekenden op deze techniek. Ik ben enthousiast geworden door de milde manier van behandelen, de kracht en eenvoud van Body Stress Release. Ik zag geweldige resultaten om mij heen en besloot zelf de opleiding tot practitioner te volgen.

In september 2009 ben ik afgestudeerd aan de Body Stress Release Academy in Rondevlei, Zuid Afrika. Om mijn horizon te verbreden en mijn interesse in het menselijk lichaam heb ik sindsdien meerdere opleidingen en cursussen gedaan.

Zoals de opleiding E.E.N. therapie, voeding- en suppletieadviseur, Ooracupunctuur en Iriscopie.

Contact