bsr_logo_trans.png

Roy van de Wijngaard

 

Ik had al sinds mijn jeugd rugklachten, die in de loop der jaren verergerden. Op een gegeven moment kon ik geen tien minuten achter elkaar zitten, staan of lopen. Slapen ging niet meer en mijn sociale leven stond op een laag pitje. Na twee rugoperaties werd het neergaande proces gestopt, maar beter werd het niet. Zware pijnstillers en slaappillen werden een onderdeel van mijn bestaan.

Geen therapie gaf verbetering, ik kreeg te horen dat ik maar moest leren omgaan met de pijn. Totdat ik 2006 in aanraking kwam met Body Stress Release. Voor het eerst reageerde mijn lichaam weer en voelde ik dat er veranderingen plaats vonden. Inmiddels ben ik al weer lang van de pijnstillers af en kan mijn rug weer goed belasten.

Intussen wees ik ook vrienden en bekenden op deze techniek. Ik ben enthousiast geworden door de milde manier van behandelen, de kracht en eenvoud van Body Stress Release. Ik zag geweldige resultaten om mij heen en besloot zelf de opleiding tot practitioner te volgen.

In september 2009 ben ik afgestudeerd aan de Body Stress Release Academy in Rondevlei, Zuid Afrika. Het was een fantastische ervaring die mijn verwachting overtrof.

Copyright BSR Zeewolde © 2013. All Rights Reserved.