bsr_logo_trans.png

Marian van Meel

 

Enthousiast geworden door de praktijkverhalen van mijn man Roy besloot ik de Body Stress Release opleiding in 2011 te volgen. Net als Roy was het nu mijn beurt om vijf maanden naar Zuid Afrika te gaan voor een intensieve maar onvergetelijke ervaring.

Body Stress Release sprak mij vooral aan vanwege de eenvoudige en logische verklaring voor veel klachten waar mensen mee tobben en waar maar geen oorzaak voor gevonden kan worden. In ons gezin hebben we het zelf meegemaakt met de rugproblemen van Roy. Ook bij mij zijn lichamelijke klachten verdwenen waar ik al jaren mee rond liep en dacht ermee te moeten leren leven. Mijn twee tiener zoons hebben ook baat bij Body Stress Release, de jeugd van tegenwoordig krijgt ook te maken met overbelasting door spanning. Er worden hoge eisen gesteld aan jonge mensen, denk aan school en sport prestaties, maatschappelijke stage, puberteit en nog veel meer. Met behulp van Body Stress Release kan ik voorkomen dat die spanning opgebouwd en opgeslagen wordt, met alle gevolgen van dien.

Ik ben eind september 2011 afgestudeerd en vanaf oktober 2011 samen met Roy werkzaam in onze praktijk. Ik voel mij bevoorrecht dat ik mensen op weg kan helpen naar een beter functionerend lichaam, waardoor hun kwaliteit van leven kan verbeteren. Body Stress Release heeft mij ontzettend veel gebracht en ik gun u ook deze ervaring.

Copyright BSR Zeewolde © 2013. All Rights Reserved.