bsr_logo_trans.png

Jan Willem (45 jaar)

Verleden jaar vanachter aan gereden terwijl ik stil stond, de veroorzaker had niets gezien zei hij maar voor mij stonden ook een auto of tien stil.

De klap kwam dan ook hard aan (80Km per uur) omdat ik al stil stond en dus schuin uit mijn raampje keek langs de auto's voor mij kwam ik schuin op mijn hoofdsteun en werd ondanks dat ik mijn rem vol intrapte tegen mijn voorligger gedrukt. Gevolg last van mijn nek, de ambulance die er bij kwam zei ga morgen maar naar je huisarts daar moest ik het maar meedoen.

De volgende dag veel pijn niet kunnen slapen, concentratie probleem en niet naar witte schermen kunnen kijken op de pc dus zwaar aan de medicijnen voor de Whiplash symptomen, tegenwoordig acceleratie deceleratie van de nek genoemd!

Naar de fysiotherapeut twee keer per week, dat hielp wel maar was steeds voor de korte termijn bij het volgende bezoek weer hetzelfde nek vast niet kunnen bewegen, in de tussen tijd naar meerdere specialisten geweest met de conclusie Whiplashachtige klachten!

Toen ontving ik de folder van de BSR? ik dacht baat het niet dan schaad het niet in overleg met de fysiotherapeut die ook al vond dat we gewoon vast zaten naar de BSR in Zeewolde met de afspraak dat we haar behandelingen zouden stoppen en dat ik me over een week of drie weer zou melden om te kijken of er vooruit of achteruitgang was.

Na de eerst ontspannende behandeling dacht ik als dat het is, maar in de avond toch een stevige reactie.
Vreemd last van mijn onderrug terwijl ik voor mijn nek kwam maar ja ze hadden ook gezegd dat er vreemde reacties konden ontstaan, later last van mijn schouder en knie??
Na de eerste drie behandelingen ging het steeds beter kon mijn nek bewegen pijn werd minder kon eindelijk slapen, vreemd voor een behandeling waar ik eigenlijk niet in geloofde.

Naar de fysiotherapeut voor controle die stond verbaasd over de voorruit gang en zei ga daar maar mee door hier stoppen we!

Nu volg ik al een paar maanden de behandelingen met steeds langere tussen posen en dit gaat erg goed, voor iets waar ik in eerste instantie niet in geloofde een fantastisch resultaat.

Copyright BSR Zeewolde © 2013. All Rights Reserved.